Japansk aften hos GoXplore!

Er du klar for et år helt utenom det vanlige? Da er Japan stedet for deg!

Japan er Anime og Mangaens fødested og det perfekte sted for deg som er klar for å oppleve noe som er helt annerledes - og så totalt forskjellig fra det kjære, kjente Norge. I 2013 ble norske og japanske myndigheter enige om å åpne for at nordmenn i alderen 18 til 30 år skal få mulighet til å arbeide i Japan under et Working Holiday Visa, i en periode på opptil 12 måneder. Du bestemmer helt selv hvor mye du vil jobbe i løpet av oppholdet, noe som gir deg stor frihet. Det å jobbe i et fremmed land er den beste måten å bli kjent med landet, kulturen og menneskene, samtidig som du vil få en opplevelse for livet!

Så for å sette reiselysten i høygir vil vi i GoXplore arrangere en aften full av inspirasjon med fokus på Japan og vårt Work & Travel Japan program! Dette vil være en fantastisk mulighet for deg som vurderer å delta på programmet, eller bare er litt interessert i Japan og japansk kultur, å få informasjon, stille spørsmål og få hjelp i planleggingen av din reise.

Kom på vår inspirasjonskveld for å få et innblikk i hva ditt neste eventyr kan inneholde!

Plass: GoXplores kontor i Oslo
Adresse: Markveien 35B
Dato: 22. november 2018
Tid: 18:30 – 20:00

Påmelding kan sendes til: info@goxplore.no eller ring oss på 21 51 39 90, og selvfølgelig er det helt gratis å delta! Ta gjerne med en venn eller to - her er det husrom til alle!
For mer informasjon om programmet besøk goxplore.no

Dette ble lagt ut tirsdag 18 september 2018 kl 15:00

Hjem » Nyheter » Japansk aften hos GoXplore!

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!