Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Har hatt en opplevelsesrikt og flott opphold.Har godt kunne vært der lengre og det anbefales for å komme godt inn i det som gjøres.Og det er behov for pengene som kommer inn og den hjelpa som gies i de forskjellige prosjektene.Jeg har sett mye,lært mye,opplevd mye.Blitt kjent med nye mennesker og måttet utfordre meg selv og gjøre ting jeg ikke kan.Folkene som jobber med dette og engasjerer oss er flotte folk og flinke.Dette har vært en reise som jeg vil bære med meg resten av mitt liv.Jeg vil gjøre dette igjen.

Ida Community Service

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!