Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Mange lurte på når jeg kom hjem hva som hadde gjort størst inntrykk på meg under turen. Selv om det er veldig vanskelig å oppsummere i et par setninger, tror jeg det var de små øyeblikkene jeg hadde med andre mennesker. Som med kvinnen og druesaften. Ubetalelige møter som du opplever som frivillig medarbeider.

Franciska Community ServiceOversatt

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!