Login

Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

En fantastisk opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Blitt kjent med en helt ny kultur, fått venner for livet og erfaringer/lærdom jeg tar med meg videre. Vanskelig å sette ord på de opplevelsene jeg har hatt de siste ukene, men dette er absolutt noe jeg skal gjøre igjen :-)

Tove 2015 // Community Service

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!