Login

Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Ja nå har jeg allerede vært her nede godt over en måned! Jeg trives veldig, og har kommet på en ranch der de driver med mustering, så vi rir nesten hver dag og hvis ikke så jobber vi med å skille ut kveget. Den tingen som har gjort mest inntrykk på meg må være alle de nye hyggelige menneskene jeg har blitt kjent med. Og hvor åpne så mange av australierne er. Også hvor mange nye venner jeg fikk på treningsfarmen, som jeg skal møte i Sydney i jula igjen! ❤️

Guro // Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!