Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det helt utrolig fint!! Inntrykkene og opplevelsene har gått over all forventning. Koser meg kjempemasse og bor med veldig mange fine folk. Det jeg må plukke ut til å ha gjort mest inntrykk, må være besøket i holy water temple. Utrolig morsomt og interresant å være med på et slikt rituale - å bade i det hellige vannet iført sarong.

Rebecca Ø. Frivillig Bali

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!