Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Dette har vært en fantastisk opplevelse! Intro uken sto til en tier, helt klart! Vi hadde en fantastisk cordinator i Dodon, masse god energi, som gjorde gruppen sammensveiset og fin! I Nusa Penida og skilpadde programmet var veldig stille og rolig, cordinatorene var mer beskjedene og ikke så delaktig i gruppen uten om selve arbeidet vi skulle gjøre! Veldig snille og greie. maten var veldig god, men må si det var veldig usunt, greit med ris og nudler, men det var ingen innslag av noe fiber i det hele tatt, uten om muligheten til å lage havregrøt til frokost! Hvitt brød, hvit ris og nudler! Vi fikk kjøtt så å si hvert måltid ( det valgte jeg ikke å spise) ellers var det en del fritert mat! Alt var rent og pent, lite med insekter! Vet huset bare er en midlertidig løsning, så fikk vite det er planer om å bygge nytt hus på Nusa Penida! Det blir nok kjempe fint! Huset i ubud var også fint. Alt i alt en fantastisk opplevelse, med mange nye bekjentskaper fra hele verden??

Anette Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!