Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det utrolig fint, nettopp fullført mine to første dager på Nusa Penida. Introduksjonsuka i Ubud har vært veldig bra, og jeg har fått mange nye venner og bekjente. Det er vanskelig å sette ord på hva som har gjort størst inntrykk, for jeg visste så godt hva jeg skulle komme til! Jeg koser meg så mye med å snakke engelsk og å lære små fraser og uttrykk på indonesisk. Gleder meg veldig til å være med skilpaddene hver dag, de er virkelig helt fantastisk flotte!

Helle Frivillig Bali

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!