Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det har vært en intens og spennende reise på flere plan. Jeg er imponert over koordinatorene i Green Lion og beundrer idealismen deres og ønsket om å forbedre lokalsamfunnet slik de gjør. Jeg har blitt møtt på en positiv og inkluderende måte, både av Green Lion og vertsfamilie.

Februar 2017 Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Nemat H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!