Login

Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det som jeg ønsker å gi som tilbakemelding kan være at dere kan informere litt mer om plassen de frivillige skal bo når en reiser til Bali. Jeg stusset med å bestille reisen siden jeg var redd jeg kom til å være mye alene, og kanskje ikke møte noe særlig andre frivillige. Men dette var jo helt feil, jeg har nå fått nye venner fra hele verden! Vi bodde i lag med mennesker rundt om fra hele verden, noe som jeg syntes var veldig bra. Jeg hadde 4 fantastiske uker på Bali, og skulle ønske jeg kunne vært der enda lenger!

Susanne // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 1085t siden. Er det noe for deg også?!