Påmelding Frivillig Bali

Frivillig Bali #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det kjempe fint:) jeg synes de små skilpaddene de har her på prosjektet er utrolig søte, og kanskje det som har gjort mest inntrykk. Borsett fra det så er det utrolig mange snille mennesker her, som gjør oppholdet enda bedre:)

Ida Januar 2020 // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Siste nyhet: Jobb på hotell i Sydney?!