Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg må si at jeg er mektig imponert over lærerne her, de forklarer alt på spansk helt til du forstår det og de er veldig tålmodige. Jeg var også i klasse med en jente som aldri hadde hatt noe spanskundervisning før, etter en uke kunne hun vel mer enn jeg kunne etter ett år med spansk på ungdomsskolen. I tre uker gikk jeg på CRLA, og jeg lærte masse, men det er ikke kun på skolen du lærer spansk: de fleste vertsfamilier snakker kun spansk og generelt i San Jose er det få som snakker engelsk, noe som ”tvinger” deg til å lære mer.

Synne Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!