Påmelding Frivillig Ecuador

Frivillig Ecuador #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hallo! Jeg har det så jævla bra! Elsker Ecuador! Jeg er i Montanita nå og skal bli her og studere en uke ekstra og så begynne å jobbe frivillig i Quito. Spansk er utmerket! Skolen i Quito og her i Montanita er flott. Puerto Quito var også fantastisk på mange måter, prøvde "tubing" i en elv, og innkvarteringen var fantastisk og personalet var SÅ hyggelige! Så ja, Ecador er flott. Er så glad jeg dro hit!

Malin Frivillig EcuadorOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!