Påmelding Frivillig Ecuador

Frivillig Ecuador #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Heihei, så langt går det veldig bra! Er snart ferdig med mitt opphold i Baños og synes det er noe vemodig, for jeg liker virkelig baños godt! Så langt er nok det flotteste jeg har opplevd vært å rappelere ned små fossefall her i Baños og sykkelturen til Rio Verde og besøket av fossen der. I tillegg kan jeg nevne at jeg synes spanslærerne er veldig gode, og jeg lærer masse!

Eirin Frivillig Ecuador

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!