Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Pokhara er kjempefint og har fått bedre kontakt med barna og de som jobber der. Burde jo skjønt at sånn tar litt tid. Kommer til å bli noen dritbra uker her!! De surrer veldig med beskjeder, men man lærer seg å takle det:) Nå har vi også planlagt (sammen med noen andre frivillige) et lite luseprosjekt, så vi har kjøpt inn shampooer og kammer.

Ane Marie // Frivillig Nepal

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 362t siden. Er det noe for deg også?!