Login GoXplore fortsetter i 2021!

Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Nepal er helt fantastisk så langt! Vi er i Serlo Monastery, hvor vi har truffet mange fantastiske gutter. Hvis jeg skulle valgt ut noe som har gjort størst inntrykk på meg, så må jeg si guttene. De er så hardtarbeidende dag inn og dag ut, men greier fremdeles å ha det gøy seg i mellom hver gang de har sjansen. Dette har gjort et stort inntrykk på meg.

Mari // Frivillig Nepal

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Suzann P bestilte vårt Work & Travel Australia All Set program for 1569t siden. Er det noe for deg også?!