Påmelding Frivillig Nepal

Frivillig Nepal #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Takk, ja, jeg har vært hjemme i noen uker nå. Jeg må bare si at jeg hadde en fantastisk tur og opplevelse i Nepal, jeg er så glad for at jeg fikk oppleve det, og jeg håper jeg en dag kan komme tilbake. Rajesh og familien hans var helt fantastiske og hjelpsomme og fikk deg til å føle deg så velkommen.

Catarina Johnson Frivillig NepalOversatt

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!