Påmelding Frivillig Nepal

Frivillig Nepal #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Nepal er helt fantastisk så langt! Vi er i Serlo Monastery, hvor vi har truffet mange fantastiske gutter. Hvis jeg skulle valgt ut noe som har gjort størst inntrykk på meg, så må jeg si guttene. De er så hardtarbeidende dag inn og dag ut, men greier fremdeles å ha det gøy seg i mellom hver gang de har sjansen. Dette har gjort et stort inntrykk på meg.

Mari // Frivillig Nepal

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!