Login

Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hadde en helt fantastisk tid i Nepal! Ble utrolig godt tatt imot av både koordinatorene, de på prosjektet. I tillegg var de lokale kjempehyggelige! Har skapt minner for livet og vil alltid være takknemlig for opplevelsene. Jeg la igjen en liten del av hjertet mitt i Nepal.

Christine // Frivillig Nepal

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Adelén A bestilte vårt Work & Travel Australia program for 80t siden. Er det noe for deg også?!