Påmelding Frivillig Nepal

Frivillig Nepal er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Pokhara er kjempefint og har fått bedre kontakt med barna og de som jobber der. Burde jo skjønt at sånn tar litt tid. Kommer til å bli noen dritbra uker her!! De surrer veldig med beskjeder, men man lærer seg å takle det:) Nå har vi også planlagt (sammen med noen andre frivillige) et lite luseprosjekt, så vi har kjøpt inn shampooer og kammer.

Ane Marie // Frivillig Nepal

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Camilla Ø bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!