Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hadde en helt fantastisk tid i Nepal! Ble utrolig godt tatt imot av både koordinatorene, de på prosjektet. I tillegg var de lokale kjempehyggelige! Har skapt minner for livet og vil alltid være takknemlig for opplevelsene. Jeg la igjen en liten del av hjertet mitt i Nepal.

Christine Frivillig Nepal

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!