Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Sammen med en norsk jente flyttet vi greit inn på barnehjemmet i Patan og ble der hele oppholdet. På dette barnehjemmet er det bare 10 gutter og jenter totalt. Når du bor så nært barna og familien som drev det, kom du automatisk nærmere og du var nærme. Det gir også et økt innblikk i de mange kulturforskjellene, og dette «på nært hold».

Eline Frivillig NepalOversatt

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!