Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Pokhara er en fantastisk by. Jeg har blitt godt kjent med barna og andre frivillige, selv om jeg først trodde at det ville ta mye mer tid å bli kjent med hverandre. De kommende ukene vil garantert bli minneverdige! Nå har jeg planlagt (sammen med noen andre frivillige) et løssprosjekt, sjampoene og kammene er allerede kjøpt.

Ane Marie Frivillig NepalOversatt

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!