Login

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Nå har det allerede gått 8 uker siden jeg ankom Sør-Afrika og tiden har flydd av sted! 5 uker gjenstår før jeg er tilbake i Norge! Så langt har jeg hatt mange, mange positive opplevelser her og mange minner for livet er skapt! Har blitt kjent med mange fantastiske mennesker fra hele verden og uten denne turen ville jeg ikke møtt disse personene! Jeg har vokst mye på meg selv og det å tørre å ta sjanser og gripe muligheten når du har den har jeg blitt enda flinkere til! Jeg angrer i alle fall ikke på turen, det er sikkert og visst! Det å oppleve en ny «normal» hverdag har kommet godt med, å oppleve en annen kultur og tradisjon enn hva jeg er vant med har man bare godt av innimellom! Nå gjenstår det 2 uker igjen på prosjektet på skolen, før jeg legger ut på en 19 dagers tur til Namibia, Botswana og Zambia! Denne turen gleder jeg meg enormt mye til og det å få oppleve ''afrika afrika'' er en engangsmulighet som jeg bare må gripe tak i når jeg kan! :) Helene

Helene // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 1086t siden. Er det noe for deg også?!