Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det utrolig bra! Helt ubeskrivelig å være her! Det å få møte barna og kjenne hvor mye kjærlighet du får fra de har gjort et stort inntrykk på meg. Jeg trodde virkelig ikke jeg kom til å få så sterk kontakt med de etter bare en uke! Følelsen av å se en av barna være så nervøs før skøytingen i dag, og 1 time senere gjorde hun det helt selv! Man kan virkelig se at ting jeg hjemme tar for gitt er noe de bare kan drømme om....?Setter livet i perspektiv. Det er disse små øyeblikkene jeg sitter igjen med som betyr så utrolig mye for meg! De morsomme aktivitetene som surfing, skatingen, boksing og svømming topper det hele! Dette er virkelig en opplevelse for livet, og jeg skal helt klart tilbake hit! Feels like home?

Kristin Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!