Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det har nå gått 8 uker siden jeg kom til Sør-Afrika og tiden flyr avgårde. Om 5 uker er jeg hjemme igjen. Så langt har jeg hatt mange opplevelser og mange minner har blitt skapt. Jeg har møtt mennesker fra hele verden hvis jeg ikke hadde reist hit hadde jeg aldri møtt dem. Jeg har vokst mye i meg selv og kommer aldri til å angre på at jeg valgte å reise.

Helen Frivillig Sør-AfrikaOversatt

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!