Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Frivillig Sør-Afrika er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Her er alt bare bra, stortrives hos vertsfamilien. Er veldig fornøyd med vertsfamilien og de andre frivillige jeg bor sammen med! Er fornøyd med opplegget og dette er noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen. Det er bedre enn jeg hadde trodd, og man møter så mange hyggelige mennesker på sin reise. Cape Town er en veldig fin by, mye å utforske her og synes det er bra at vi har muligheten til å dra hit gjennom dere. Alt går bra på prosjektet og jeg synes det er veldig interresant det jeg jobber med. Det er fint at vi har muligheten til å være på St Georges home for girls og være en viktig bidragsyter for de. Det er så viktig for de å ha frivillige som kan hjelpe til, og de er så takknemlige.

Ine // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: 3 land i 8 dager - safari, strand og kulturopplevelser!