Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Frivillig Sør-Afrika er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Nå har det allerede gått 8 uker siden jeg ankom Sør-Afrika og tiden har flydd av sted! 5 uker gjenstår før jeg er tilbake i Norge! Så langt har jeg hatt mange, mange positive opplevelser her og mange minner for livet er skapt! Har blitt kjent med mange fantastiske mennesker fra hele verden og uten denne turen ville jeg ikke møtt disse personene! Jeg har vokst mye på meg selv og det å tørre å ta sjanser og gripe muligheten når du har den har jeg blitt enda flinkere til! Jeg angrer i ikke på turen, det er sikkert og visst! Det å oppleve en ny «normal» hverdag har kommet godt med, og det å oppleve en annen kultur og tradisjon enn hva jeg er vant med har man bare godt av innimellom!

Helene // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Maren G bestilte Sports & Adventure. Noe for deg?!