Login

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det helt strålende her! Bestemte med for å bo i frivillighuset i steden for å bo hos vertsfamilien. Trives skikkelig mye med resten av gruppen her og har fått meg mange nye og gode venner. Dagene og helgene er fullbooket og jeg har fått sett og gjort mye allerede! En ting som har gjort mest inntrykk på meg må være skolen og måten lærerne lærer elevene på og hvordan lærerne er mot elevene. Tusen takk! De to første ukene her går alt for fort og jeg er sikker på at det siste kommer til å skje med den tredje uken og!

Ida // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!