Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det har vært noen helt fantastiske og lærerike seks uker i Cape Town! Jeg har opplevd så utrolig mye, og fått med meg så mange verdifulle minner og erfaringer. Sterke, rørende, gode, og noen rystende opplevelser, som har gjort uforglemmelige inntrykk. Kommer aldri til å glemme denne reisen, og alle de flotte menneskene jeg har fått møte! Barna på senteret der jeg jobbet kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt! Er også utrolig takknemlig for den gode vertsfamilien min, som gjorde alt for at jeg skulle føle meg som hjemme! Har ikke angret et sekund på at jeg grep denne sjansen :)

Synnøve Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!