Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har hatt det helt fantastisk hittil. Cape Town er en utrolig spennende by, og jeg er imponert over hvor mye man kan gjøre her! Jeg trives veldig godt hos vertsfamilien, og synes det er kjempefint å bo med flere andre frivillige. Dette har det gjort det mye enklere sosialt, så det er jeg veldig fornøyd med. Hittil har nok forskjellene i Cape Town gjort størst inntrykk. På en måte fremstår byen som en helt vanlig vestlig storby, men samtidig er det flere hjemløse og fattige som vandrer rundt. Jeg har enda ikke besøkt et Township område, men tipper dette vil gi sterkt inntrykk og vise tydeligere hvor store forskjeller det er i byen. Alt i alt er jeg kjempefornøyd hittil, og gruer meg allerede til å dra.

Mille Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Reshad S bestilte Work & Travel Canada. Noe for deg?!