Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Her er alt bare bra, stortrives hos vertsfamilien. Er veldig fornøyd med vertsfamilien og de andre frivillige jeg bor sammen med! Er fornøyd med opplegget og dette er noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen. Det er bedre enn jeg hadde trodd, og man møter så mange hyggelige mennesker på sin reise. Cape Town er en veldig fin by, mye å utforske her og synes det er bra at vi har muligheten til å dra hit gjennom dere. Alt går bra på prosjektet og jeg synes det er veldig interresant det jeg jobber med. Det er fint at vi har muligheten til å være på St Georges home for girls og være en viktig bidragsyter for de. Det er så viktig for de å ha frivillige som kan hjelpe til, og de er så takknemlige.

Ine Frivillig Sør-Afrika

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!