Login

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Vi har virkelig hatt "time of our life" og har opplevd så utrolig mye som vi kommer til å ta med oss videre i livet. Vi ble tatt i mot med åpne armer når vi ankom og vi følte oss hjemme hos vertsfamilien fra første stund. I løpet av de 9 ukene vi var der var på to forskjellig prosjekter som var en stor bonus for oss! Vi fikk erfaringer og opplevlser som vi aldri kommer til å glemme og føler nå at vi har fått et større perspektiv på livet - Gunhild & Helene Betina,

- Gunhild & Helene Betina, // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore