Login

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har hatt det helt fantastisk hittil. Cape Town er en utrolig spennende by, og jeg er imponert over hvor mye man kan gjøre her! Jeg trives veldig godt hos vertsfamilien, og synes det er kjempefint å bo med flere andre frivillige. Dette har det gjort det mye enklere sosialt, så det er jeg veldig fornøyd med. Hittil har nok forskjellene i Cape Town gjort størst inntrykk. På en måte fremstår byen som en helt vanlig vestlig storby, men samtidig er det flere hjemløse og fattige som vandrer rundt. Jeg har enda ikke besøkt et Township område, men tipper dette vil gi sterkt inntrykk og vise tydeligere hvor store forskjeller det er i byen. Alt i alt er jeg kjempefornøyd hittil, og gruer meg allerede til å dra.

Mille // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore