Login

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Her er alt bare bra, stortrives hos vertsfamilien. Er veldig fornøyd med vertsfamilien og de andre frivillige jeg bor sammen med! Er fornøyd med opplegget og dette er noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen. Det er bedre enn jeg hadde trodd, og man møter så mange hyggelige mennesker på sin reise. Cape Town er en veldig fin by, mye å utforske her og synes det er bra at vi har muligheten til å dra hit gjennom dere. Alt går bra på prosjektet og jeg synes det er veldig interresant det jeg jobber med. Det er fint at vi har muligheten til å være på St Georges home for girls og være en viktig bidragsyter for de. Det er så viktig for de å ha frivillige som kan hjelpe til, og de er så takknemlige.

Ine // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!