Påmelding Frivillig Sri Lanka

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sri Lanka, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det går strålende her! Det har vært så mye nytt å se og oppleve, synes det er superspennende. Så langt tror jeg prosjektet jeg jobber frivillig på har gjort mest inntrykk, synes det er så fint å se hvor ivrig og lærevillig damene er til å lære og hvor stort potensiale de har til å lære engelsk og bli mer selvsikker!

Vera Frivillig Sri Lanka

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sri Lanka » Frivillig Sri Lanka » Påmelding Frivillig Sri Lanka

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!