Påmelding Horse Management

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Horse Management, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Må si at det som har gjort mest inntrykk på meg hittil er menneskene jeg møter og kulturen her nede. De har ikke mye, men er likevel så glade alle sammen og gjør bare det beste de kan utifra den situasjonen de er i. Dyrene er også helt fantastiske, spesielt hestene og kattene, man blir så fort knyttet til de her. Før jeg kom hit likte jeg ikke katter i det hele tatt hahah, men nå elsker jeg de. Hestene er helt fantastiske, de har alle veldig distinktive personligheter og de blir fort glad i deg også. Det er også veldig kult å møte helt nye mennesker fra hele verden og høre om hvordan de endte opp med å jobbe som frivillig for AP. De som jobber her er også utroolig opptatte av at vi skal få en fantastisk opplevelse mens vi er her og de gjør alt for at vi skal få gjøre de tingene vi vil. Så vil si at menneskene jeg møter her, gjester, andre frivillige, men spesielt de ansatte på AP, har gjort sterkest inntrykk.

Felicia Horse Management

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zimbabwe » Horse Management » Påmelding Horse Management

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!