Påmelding Medical & Nursing Sri Lanka

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Medical & Nursing Sri Lanka, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det var virkelig luksus å bli kjørt og hentet til og fra prosjektet. Alt var bra organisert og følget opp. Gode flotte folk som jobbet der. Var bra jeg ble anbefalt gjestehus så det anbefaler jeg virkelig til alle voksne. Jeg bodde rett på stranden, helt nydelig plass!

Lene Medical & Nursing Sri Lanka

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sri Lanka » Medical & Nursing Sri Lanka » Påmelding Medical & Nursing Sri Lanka

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!