Påmelding Ranchstay Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Ranchstay Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Vi har det veldig fint her vi bor. Mye fin natur og omgivelser! Vi har begynt å ri noen turer og det er nok turen til en elv hvor vi ridde på stranden og spiste lunsj som har vært høydepunktet så langt. Det var store fjell rundt oss og veldig fint vær. Veldig fornøyd så langt!

Ingrid Ranchstay Canada

Hjem » Land » Canada » Ranchstay Canada » Påmelding Ranchstay Canada

jennie T bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!