Påmelding The Great White

The Great White er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Når jeg skulle ta mitt første dykk, var adrenalinet på topp. Vi var seks personer i buret samtidig og da mannskapet sa "dykk og se til venstre," hoppet jeg ned og så til venstre, men ingen hai. Jeg kikket raskt til høyre, og det kan ikke ha gått mer enn to eller tre sekunder før jeg så til venstre igjen. Da kom en fire meter lang hvithai fra ingensteds og svømte noen centimeter fra buret. Hjertet mitt pumpet! Det kom syv nysgjerrige haier rundt båten og jeg kunne se alle! Marcus

Marcus // The Great White

Hjem » Land » Sør-Afrika » The Great White » Påmelding The Great White

Camilla Ø bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!