Påmelding Viva Cuba

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Viva Cuba, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Havana er virkelig en spennende by med god stemning. Overalt hvor du snudde og vred deg så du noe nytt, og til tross for at jeg har gått samme gate flere ganger før, fant jeg nye detaljer og nye ting å se på og bli fascinert av!

Camilla Viva CubaOversatt

Hjem » Land » Cuba » Viva Cuba » Påmelding Viva Cuba

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!