Påmelding Viva Cuba

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Viva Cuba, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Åh jeg elsker Cuba. Skulle gjerne bodd her et helt år. Menneskene og kulturen har gjort mest inntrykk. De har veldig lite men gir mye av seg selv. Det er fint. Også er det utrolig interessant å være jente og vandre i gatene. Man blir plustret på og ropt etter, men de er aldri ubehagelige.

Venus Viva Cuba

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Cuba » Viva Cuba » Påmelding Viva Cuba

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!