Påmelding Viva Cuba

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Viva Cuba, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg kunne ikke få nok av Cuba, Habana, dansen & språket og den fascinerende historien, jeg følte at jeg bare ville ha mer og det var en virkelig herlig følelse! Så for en person som meg som elsker dans og musikk kunne ikke finne et bedre land å reise til.

Camilla Viva CubaOversatt

Hjem » Land » Cuba » Viva Cuba » Påmelding Viva Cuba

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!