Påmelding Wildlife Habitat Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Habitat Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Tida fyke av gårde og eg kosa meg. Syns det er kjekt å være ein del av gjengen som jobba der. Føle at eg er ein del av teamet og at eg er til nytte. Det er tydelig at dei er ganske avhengige av oss frivillige, så godt å føle på at eg mestra jobben! Veldig kjekt å få være så tett på dyra. Spesielt kengeruane.

Viktoria Wildlife Habitat Australia

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Wildlife Habitat Australia » Påmelding Wildlife Habitat Australia

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!