Påmelding Wildlife Habitat Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Habitat Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Et helt fantastisk program, dette har virkelig vært noe av det beste jeg har gjort i livet mitt og kommer til å anbefale andre til å gjøre! Dyrepasserne der er kjempe hyggelig og lar deg få prøve det aller meste. Har gjort så mye som aldri trodde jeg hadde tørt å gjøre. Som å mate slangene, noe som var utrolig fascinerende å se på! Tusen takk igjen for hjelpen med å ordne denne turen for meg!

Marte M. 2020 // Wildlife Habitat Australia

Hjem » Land » Australia » Wildlife Habitat Australia » Påmelding Wildlife Habitat Australia

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!