Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg var på Wildlife Rescue Centre i 6 uker, og jeg har aldri elsket livet så mye som jeg gjorde, og gjør etter oppholdet. Dyrene og menneskene som jobber på Naankuse er helt unike, og jeg savner de veldig. Nærkontakten du får med alle dyrene på farmen er helt magisk. Å se og å få mate løvene, hyenene, gepardene og alle de store kattedyrene var så kult, og høydepunktet i uka! Jeg var også så heldig å få være med på den årlige helsesjekken til løvene. Å få kjenne pusten til løva rett på hånda di, å få se de våkne opp igjen, helt uvirkelig. De kjæreste surikatene, vortesvina, og ikke minst bavianene du får som bestevenner som kjenner deg igjen fra dagen før da du møtte de. Livet mitt var en drøm i Namibia var en drøm og jeg lengter tilbake.

Elise S. Wildlife Rescue Centre

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!