Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Rhino rangers hadde en virkelig unik uke! Vi gikk bare rundt i reservatet blant alle ville dyr og så bl.a. neshorn hver dag. Noen dager sto vi bare 10-15 meter fra dem og så på dem. Vi så også et tre uker gammelt nesehorn, og en annen dag mens vi gikk så vi de fire løvene som hadde drept en eland. Vi har nettopp sett så mange dyr i løpet av den uken, så det kan absolutt anbefales :)

Cathrine Wildlife Rescue CentreOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!