Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det går veldig bra, jeg er veldig glad for å være her, og har møtt så mange hyggelige mennesker og dyr! Skolen hadde ferie, så jeg har akkurat vært på gården og så skal jeg på skolen senere i stedet, men det har vært noen veldig gode opplevelser så langt! Det beste så langt har nok vært bavianvandringen og bare å se alle bavianene leke rundt og komme for å klappe, men jeg har også vært på nattkjøring hvor vi så et neshorn og så mye annet spennende. Jeg er så glad for at det ordnet seg!

Cathrine Wildlife Rescue CentreOversatt

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!