Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg var på Naankuse (hovedgården) i 2 uker. Det har uten tvil vært de to mest lærerike ukene i mitt liv! Ikke bare har jeg lært mye om bevaring av dyr og natur, men utrolig mye om meg selv. Før jeg dro gledet jeg meg veldig, men var også utrolig nervøs. For første gang skulle jeg ut i den store verden helt alene, og alt skulle foregå på engelsk. Men det gikk ikke lang tid før jeg fant meg til rette. Jeg møtte frivillige fra hele verden og alle med samme interesse: dyr. Det var utrolig gøy og være med på å gjøre arbeid som virkelig var nødvendig. Jeg kunne se at jobben jeg gjorde faktisk utga en stor forskjell. Gården er avhengige av frivillige for å kunne drives. Arbeidsoppgavene er alt fra a forberede mat for dyrene til å gå tur med geparder. Og samholdet blant de frivillige er noe helt spesielt. Etter kun to uker har jeg fått venner for livet. Det er virkelig en opplevelse jeg setter enormt stor pris på, og jeg er så glad for at jeg dro.

Melina H. Wildlife Rescue Centre

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!