Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Vi er veldig fornøyd med GoXplore. Hjelp til alt, hyggelige, gode raske svar på alle spørsmål som dukker opp.. Det var selvfølgelig en del misforståelser på et tidspunkt, men det var ingenting som ikke kunne rettes. Så to tomler opp og fortsett det flotte arbeidet!

Jenny Work & Travel AustraliaOversatt

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!