Login

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hei :) Ville bare takke dere for all hjelp med reisen min ned til Australia på Work and travel! Det året jeg hadde der nede i Australia var vel et av mine beste år så langt i livet, og er sinnsykt glad for at jeg gjorde det! Dere gjorde det nesten litt for enkelt med å ordne alt for en! Muligheten for å endre hjemreisen er helt supert, hadde vel planlagt å være der rundt 6-10 mnd, men endte jo opp med å være der et år for det ble rett og slett for vanskelig å dra hjem :p Nå som jeg har vært hjemme en mnd så vil jeg bare dra ned igjen. Takk igjen!

Annette // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!