Login

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Nå har jeg vært i Australia i snart 8 måneder, og selv om jeg snart tar turen hjemover, kommer jeg aldri i verden til å glemme dette eventyret. Har hatt det helt fantastisk, og det er noe jeg anbefaler absolutt alle til å gjøre! Dra gjennom GoXplore, de hjelper deg på veien og du slipper å gjøre alt det kjedelige papirarbeidet! Dessuten er det alltid godt å vite at du har noen å kontakte "in case of emergency" Seriously, GoXplore! :-)

Camilla // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore