Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Work & Travel Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg stortrives i Vancouver så langt! Angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å dra hit. :) Har funnet meg ganske godt til rette i huset og har fått meg gode venner her i huset. Har virkelig funnet tonen med de to danske jentene, og vi holder på å lete etter en leilighet sammen.

Biret Irja // Work & Travel Canada

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada » Påmelding Work & Travel Canada

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore