Påmelding Work & Travel Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det veldig bra. Det er kjempe fint her og jobben er morsom. Får stått masse på ski og har det helt topp. Mange hyggelige mennesker her og vi har blitt en liten gjeng som gjør masse gøy sammen. Det nærmer seg jul, og det er skikkelig god stemning i Lake Louise. Mange julefester i møte og mye kalkun! Hehe. Jeg er den eneste fra Norge, og det er veldig bra fordi jeg må snakke engelsk hele tiden. Deler leilighet med fem gutter og en jente. Hun er fra Tyskland, og vi er som søsken!

Anett Work & Travel Canada

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada » Påmelding Work & Travel Canada

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!