Påmelding Work & Travel Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Vi har det så gøy her. Vi bor på et flott sted kun 10 min. vekk fra Whistler Village og vi jobber som gulvbetjenter på Westin Hotel. Jobben fulgte med gratis heiskort for hele tiden, så i fritiden kan du alltid dra direkte til bakken med snowboardet.

Lene ja Linn Work & Travel CanadaOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada » Påmelding Work & Travel Canada

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!