Login

Påmelding Work & Travel Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det kjempebra her borte, og trives utrolig godt! Omgivelsene er langt over hva mine forventninger var, og jeg trives godt både med jobben og folka jeg bor med! :) Og hvis jeg skal velge en ting som har gjort mest inntrykk så må det nok bli menneskene. Folk er utrolig blide, åpne og imøtekommende! Her trenger man ikke se langt etter et smil, og flere slår gjerne av en samtale. Folk har til og med stoppet opp på eget initiativ for å gi meg tips og hjelp på butikken når jeg har trengt det! Så menneskene er absolutt det som har gjort mest inntrykk, uansett om de er canadiere eller ei!

Thea - Work & Travel Canada All Set Mountains // Work & Travel Canada

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada » Påmelding Work & Travel Canada

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore