Påmelding Work & Travel Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Bare en uke etter at jeg booket plass i programmet gjennom GoXplore, mottok jeg allerede et telefonintervju fra partneren deres i Canada. Jeg var nervøs, men intervjuet gikk tydeligvis bra, da jeg et par uker senere fikk det første jobbtilbudet fra et prestisjefylt hotell.

Salla Work & Travel CanadaOversatt

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada » Påmelding Work & Travel Canada

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!