Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Utrolig program, har hatt en uforglemmelig opplevelse. Bra opplegg gjennom denne organisasjonen, mye oppfølging, og hjelp når man trenger der. Man er fort i gang og ting faller fort på plass ettersom man reiser, men er veldig lettende og ha en organisasjon som en ledetråd i begynnelsen!

Per Stian // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!