Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Eg koser meg utrolig mye. har ikke hatt en dårlig dag her nede, og det går på skinner. Er så heldig å ha venner her nede, så de har hjulpet meg masse, har fått kjøpt meg en sprek stasjonsvogn, og elvekajakk. For tiden er eg i Rotorua og padler Kaituna elven daglig. Fått jobbtilbud via et river rescue course som eg var på i Taupo og Tongariro. så drar ned til Rangitikei området neste uke. Den beste følelsen så langt var enten da eg satt meg i kajakken for første gang og følte kun lykke og mestring, eller følelsen av alle de vennene eg møter i padlemiljøet, såvel som eg har fra IEP kontoret, som eg holder kontakten med og deler opplevelsene mine med. Var også digg å ringe hem til mamma :=)

Eirik Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!