1. Road trip through Nepal 2. 3. 4. 5. 6.

Rundreise gjennom Nepal

En fantastisk måte å tilbringe 4 uker i Nepal. Du skal jobbe med lokalsamfunnet, og besøke interessante steder, som for eksempel Bouddhanath buddhistiske templer og Royal Chitwan National Park.

Les mer

Road Trip Nepal

Stengt

Legg inn navn og e-post adresse for å bli varslet ved gjenåpning.

Dette er en fantastisk måte å tilbringe 4 uker i Nepal. Som en del av den unike opplevelsen vil du jobbe med undervisning i et barnehjem, og du får muligheten til å besøke interessante steder som Bouddhanath Buddhist Temples, og Royal Chitwan National Park. Du vil nyte en rafting eventyr nedover Trisuli River, vandre på landsbygda i Kathmandu, oppleve en 5-dagers trekking opp til Poon Hill der du vil se noen av de vakreste fjellkjedene i verden. Du vil også delta i Body & Mind økter med yoga og meditasjon, og besøke lokale markeder.

Kom til Nepal for en aktiv, uforglemmelig opplevelse som du husker for alltid!Dette er et øko-prosjekt, noe som betyr at det er så miljøvennlig som mulig. Som en del av denne unike opplevelsen, vil du besøke fire svært forskjellige regioner og utforske de eksotiske, unike og spennende kulturer som finnes i dette landet.

Områdene besøker er Kathmandu, Pokhara, Annapurna og Kavra, Lumbini og Chitwan.

Du ankommer flyplassen i Kathmandu hvor du blir plukket opp og kjørt til vårt senter slik at du kan slappe av.

Den første uken er din introduksjonsuke der du vil sette deg inn i landet og lære mye om historie, kultur, religiøse påvirkninger som har formet landet, sikkerhet, og du vil lære litt Nepali og utdype dine kunnskaper om den nepalske livsstil, ritualer og skikker. Du vil også besøke lokale butikker og markeder sammen med våre koordinatorer. Som en del av byturen og orientering vil også besøke noen fantastiske steder som tempelet Bouddhanath, en av de helligste buddhistiske områdene i Kathmandu, der det gamle sfæriske stupa (også kalt dagoba - et eldgammel opprinnelig indisk gravbygg til oppbevaring av relikvier) dominerer omgivelsene, og er en av de største i verden. Du kan bli med på en spennende tur der du kan nyte den vakre naturen med idylliske risåker og nyte solnedgangen over de majestetiske fjelltoppene, alt i sit eget avslappet tempo.Den første uken avsluttes med to dager fri, hvor du bestemmer hva du ønsker å gjøre.

Andre del:

Dra på en spennende hiking tur hvor du kan se daglige livet i landsbyene , flotte rismarker og høye fjell, eller nyt white water rafting gjennom Trishuli River, et sted hvor du vil tilbringe en natt og to forfriskende dager.

Deretter reiser du til Royal Chitwan National Park, som dekker et imponerende 360 kvadrat mil og er hjem til bengalske tigre og ca 543 fuglearter . Du kan oppleve forskjellige typer jungel aktiviteter, for eksempel elefant safari, jungel turer, fugletitting, kanopadling og mer. Her kommer du nært innpå de eksotiske dyrene i Nepal. Etter dette vil du tilbringe to dager i den sjarmerende byen Pokhara, den nest største byen i Nepal, som er omringet av de tre av de største fjellene i verden. Her får du en fantastisk utsikt over Himalaya.

Tredje del: Annapurna-regionen (8 dager) Start trekking eventyret i Poon Hill (3.190 m), som er et utsiktspunkt for to av de største fjellene i verden - Annapurna (8091 m) og Dhaulagiri (8167 m). Dette eventyret tar syv dager inkludert to dager i Pokhara. Her du vil bli belønnet med utsikt over uvurderlige skjønnheter. På vei tilbake vil du få en avslappende massasje mens du reflekterer over de store og vakre severdigheter som du har sett, og lade batteriene for det som kommer. Du reiser tilbake til Kathmandu, hvor du har 2 fridager der du kan gjøre hva du vil ha før du starter det frivillige arbeidet.

Fjerde del:

Den siste uken er du ut på nye eventyr I Nepal. Du kommer ikke bare til å føle deg som en del av den nepalske kulturen, men du vil også gi noe tilbake. Du går hjem med en skattekiste av fantastiske minner og mange nye venner for livet. Denne uken går til å jobbe som frivillig i Nepal.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Prosjekter

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Oppstartsdatoer for programmet er:

2020

 • Januar: 06 januar
 • Februar: 03 februar
 • Mars: 02 mars
 • April: 06 april
 • Mai: 04 mai
 • Juni: 01 juni
 • Juli: 06 juli
 • August: 03 august
 • September: 07 september
 • Oktober: 05 oktober
 • November: 02 november
 • Desember: 07 desember

Merk at på grunn av situasjonen rundt COVID-19 så har nepalske myndigheter sett seg nødt til å innskrenke muligheten for innreise i følgende måneder: Mars, April og Mai 2020. 1 Juni vil være første mulige dato for innreise pr dags dato.

Vi anbefaler alle å følge WHO guidelines og UD sine reiseråd fremover for å holde seg oppdatert på situasjonen.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Nepal etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til Nepal mellom 6000 NOK og 10 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Hvorfor med GoXplore?

Boforhold

Du blir pukket opp av våre representanter på flyplassen ved ankomst. Se etter noen som holder skilt med The Green Lion Nepal.

I løpet av dette eventyret vil du bo på forskjellige gjestehus, som er rene og komfortable. Vår koordinator er med gjennom hele reisen. På alle gjestehus er det tilgang til de grunnleggende boforhold som dusj og toalett. de fleste hus har 8 soverom som tar opptil 30 personer, der 3-4 personer deler rom. Hvis du ønsker enkelt rom må du reservere det i god tid. Sengene kan være veldig harde og med tynne madrasser. Det finnes en DVD-spiller og en TV, kjøleskap og en datamaskin med internettilgang tilgjengelig for bruk. Det er dessverre ingen vaskemaskin. Det er ikke tillatt å drikke alkohol og røyke inne.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

For din reise til Nepal trenger du et turistvisum. Dette får du på Tribhuvan flyplass i Kathmandu, og ordnes når du har landet og skal gjennom immigrasjon og toll på flyplassen. Før du går gjennom toll og immigrasjon må du fylle ut et skjema for å få visum. Dette skjemaet kan du få på flyet eller finne på flyplassen. Fyll ut dette skjemaet og stell deg i kø for å få tildelt riktig visum.

Husk:

For å få visum ved innreise til Nepal må du ha med deg pass, 2 ekstra passbilder (nye og i farger) og riktig beløp i dollar i forhold til hvor lenge du skal være i Nepal. Det er viktig at du har med deg dollar i cash. Husk å sjekke at passet ditt er gyldig minst seks måneder etter utreisen din fra Nepal, og at du har minst en ledig side igjen.

Priser:

Multiple entry visa for 15 dager: ca, USD 25

Multiple entry visa for 30 dager: ca, USD40

Multiple entry visa for 90 dager: ca, USD 100

Priser

Startdato i 2020 Pris
Road Trip Nepal 20800

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 6000 kroner i lavsesong og fra 8000- til 10 000 kroner i høysesong, tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Ta kontakt for mer informasjon om priser og opplegg for andre programlengder.

Hva er inkludert i prisen?

Transport

Deltakerne kjøper selv flybillett og passer at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet. Du vil bli hentet og fraktet tilbake til flyplassen. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Nepal før eller etter prosjektet starter, så skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Nepal etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen. Informasjon om regler for håndbagasje på fly finner du her.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Reisebrev fra Road Trip Nepal

Les flere reisebrev fra våre deltakere

Aktiviteter i Nepal

FAQ

Hvordan kommuniserer jeg med familien min mens jeg er i Nepal?

Det er rimelig å ringe fra telefonautomater, og du kan bruke dem ved å kjøpe et telefonkort i en butikk i nærheten av telefonautomaten. Du kan også kjøpe et til mobilen din. Hvis du vil sende brev kan du kjøpe frimerker på et lokalt postkontor. Husk at postsystemet i Nepal er tregere enn her hjemme. Brev kommer fram, men det kan ta flere uker. Det finnes internettkafeer og kafeer med Wi-fi hvor du kan sende e-post (i Kathmandu).

Hva slags vaksiner må jeg ta før jeg reiser?

Vi anbefaler å ta vaksine mot Hepatitt A og B, Difteri, stivkrampe, kikhoste, polio, tyfoidfeber, japansk encefalitt, tuberkulose og evt. rabies og Gulfeber (om du reiser fra et land med risiko for Gulfeber må du ha tatt Gulfebervaksine for å kunne reise inn i Nepal). Det er fare for Gulfeber og malaria i visse deler av landet. Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken i Oslo eller en annen vaksineklinikk for faglig veiledning. Det er smart å planlegge hjemreisen før du bestiller time hos legen. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger.

Må jeg har reiseforsikring?

Ja! Reiseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb på frivillighetsprosjekter.

Hvor mye lommepenger bør jeg ha med?

Beløpet du må ha med avhenger av hvor høyt personlig forbruk du har og om du har tenkt til å reise litt i helgene. Hvis du skal reise etter at du er ferdig med å jobbe, bør du ha med mer penger for å dekke dette.

Gjør man mye sosialt sammen med de andre frivillige?

Dette er vanligvis opp til deg som frivillig. De fleste reiser litt sammen i helgene, eller de går ut for å spise, drar på markeder eller andre aktiviteter.

Hva om jeg ikke trives?

Hvis du ikke trives med det du jobber med og ikke ønsker å fortsette der du er, må du kontakte vår samarbeidspartner i Nepal. De vil gå gjennom situasjonen med deg og hvis det ikke hjelper med forandringer på arbeidsplassen, vil de finne et nytt prosjekt til deg. Koordinatorene i Nepal er veldig opptatte av at de frivillige skal ha det bra, så ikke vær redd for å snakke med dem om hvordan du har det.

Når får jeg beskjed om hvilken jobb som er tilgjengelig for meg?

Koordinatorene i Nepal vil ta hensyn til hva slags type arbeid du har ønsket å gjøre, og du kommer mest sannsynlig til å få jobbe med det du har ønsket deg, men fordi behovet for hjelp varierer er det ikke garantert at du får jobbe med akkurat dette. Du får vite om hva slags jobb du får når du ankommer prosjektet.

Hva skal jeg spise mens jeg er der?

Det serveres 3 vegetæriske retter hver dag. menyene byttes daglid så du får variert mat. Det anbefales å kjøpe vann i flasker enn å drikke fra vannkranen.

Kan jeg kontakte familien min mens jeg er i Nepal?

Våre sentre har datamaskiner med Internettilgang (mesteparten av tiden, men ikke hele tiden), det er mange internettkaféer rundt omkring, samt telefonbokser for internasjonale telefonsamtaler. Vi vil også vise deg hvor er postkontoret og gi deg råd om hvordan du sender pakker utenlands hvis du ønsker å gjøre det. Våre ansatte vil også hjelpe deg å få en mobiltelefon (det kan bli veldig dyrt eller å bruke mobilen fra Norge til å ringe utenlands) slik at du kan holde kontakt med andre frivillige eller bestille taxi.

Skal jeg ta med penger?

Det finnes mange minibanker i Nepal så du kan bruke kredittkortet ditt. Vi anbefaler at du sjekker med banken din om dit kort fungerer i Nepal. Ta også litt cash, 50-100 dollar er helt greit.

Er det vaskemaskin på overnattingsstedene?

Nei, du vasker klærne for hånd. Noen steder finnes det vaskerier, så du kan vaske der mot betaling.

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften. Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Besøkte program

← Se alle program du har vært innom

→ Steng liste med programmene

Ja, send meg informasjon om disse programmer!

→ Steng liste med programmene

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Nepal » Road Trip Nepal

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!