Login

Frivillighetsarbeid i Ghana - Min Reisebrev

Reisebrev fra Ghana

Heisann Helga!

Denne mailen kommer vel litt i seneste laget, men tenkte jeg skulle sende noen stemningsbilder fra da jeg var i Ghana! Det var helt topp der nede og jeg ser tilbake på mitt opphold i Afrika med et smil om munnen. Familien jeg bodde hos var utrolig husfrie og barna i familien var utrolig snille og hjelpsomme. Bodde første uken alene hos familien, men det flyttet inn en til volunteer fra Tyskland (med navn Felix) etter en uke. Han var heldigvis en veldig kul fyr og vi kom veldig godt overens.

Skolen jeg jobbet på var også helt topp. Jeg ble tatt i mot på en helt overvelmende måte, med oppstilling, blomster og sang i skolegården. Det var en utrolig gøy å undervise barna der nede, selvom jeg måtte legge om til en slags Ghanesisk aksent for å bli forstått ordentlig. Jeg underviste i engelsk, matte og naturfag. Følte at jeg behersket undervisningen bra, men følte det var litt ufortjent at rektoren oppkalte skolen etter meg og Felix.

Jeg var visst den første "hvite" som hadde vært i landsbyen veldig, veldig lenge så fikk høre masse "obroni"-rop når jeg gikk rundt den første uka. Det stilnet litt etterhvert:-p

Fikk reist masse rundt , mest sør i Ghana og fikk raskt reisekamerater fra Tyskland, Skotland og England. Reiste også rundt en helg med Ida fra Norge som var i Tamale, helgen før hun drog hjem. Fikk sett masse rare dyr der nede, men skulle gjerne ha fått sett nationalparken i Tamale, det rakk jeg desverre ikke :-/ Likevel, fikk sett både apekatter og edderkopper + ble veldig god venn med hønsene og geitene til familien jeg bodde hos. Det var veldig trist å måtte dra fra familien, men også veldig deilig å komme hjem igjen og dusje i varmt vann.

Skal komme innom x-plore kontoret neste gang jeg er i Oslo. Kult om jeg kunne fått en sånn bekreftselse fra dere, skolen der nede sa de kunne skrive en, men var ikke så lett ettersom d var vanskelig å få tak i en datamaskin å skrive den på:-p

Til slutt, takk for all den gode hjelpen og informasjonen før jeg dro ut på tur! Det var helt knall!

Vidar

Vidar, deltaker på Frivillig arbeid i Ghana, høsten 2006

Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Frivillig Ghana program i 2006.

Hjem » Reisebrev » Frivillighetsarbeid i Ghana - Min Reisebrev

Jonas B bestilte vårt Work & Travel Australia program for 3t siden. Er det noe for deg også?!