Josefins karameller fra Sør-Afrika & Nepal

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Karameller fra mine frivillige turer

I løpet av to uker vil Josefin liste opp sine 5 største høydepunkter på sin frivillighetstur. Dette vil du kunne følge på nettsiden, men også på vår Facebook-side.

Jeg heter Josefin Locking, er student i Human Resources, og snart klar for å gå ut i arbeidslivet. I løpet av studietiden benyttet jeg anledningen til å reise på to frivillige reiser med GoXplore, en til Sør-Afrika og en til Nepal, og de har vært noen av de beste turene i livet mitt.

Jeg valgte å ta den første turen til Sør-Afrika fordi det var en gammel drøm å kunne dykke med haier og også for å få et innblikk i hvordan marinbiologer jobber ute i felten. Jeg fant turen ved en tilfeldighet i en e-post fra GoXplore og jeg følte umiddelbart, herregud, så kult, det vil jeg gjøre. De hadde mottatt e-postadressen min fra meg noen måneder tidligere på en messe.

Les mer om frivillige reiser til Sør-Afrika

Jeg valgte å ta den andre turen fordi jeg ønsket å oppleve et vakkert land med mye kultur og religion. Siden forrige dugnadstur var så vellykket, ville jeg jobbe som frivillig også denne gangen. Som frivillig får du sjansen til å oppleve så mye annerledes enn det du ville ha gjort på en vanlig turistreise. Jeg valgte GoXplore denne gangen også fordi jeg var veldig fornøyd med dem fra første tur.

Les mer om frivillige reiser til Nepal

Høydepunkter

Å liste opp høydepunkter er ikke lett siden jeg har så mange gode minner fra begge turene, men her er et utvalg.

4. Chattene, filosofitimer og basketballkamper etc. i Nepal

5. Nydelig båttur på Phewa Lake da innsjøen var helt stille i Nepal

Reisebrev fra 2013 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika & Frivillig Nepal.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Josefins karameller fra Sør-Afrika & Nepal

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!